Sök här
  • Meny

Kundkorg

Stäng
Meny
close
Sök här

Om våra kläder och beställningar

Vart är ni baserade?

Vi är baserade i Göteborg och våra kläder tillverkas dels genom ett bolag som heter Neutral och lokalt hos oss själva då vi vill ha kontroll över kvaliteten och slippa ha stora lager och överskott.

Hur lång tid tar frakt?

Vanligtvis har du din order mellan 3-7 arbetsdagar och vi jobbar så fort vi kan men då vi försöker att undvika större lager så kan vi ibland hamna mellan beställningar och det dröjer ett par dagar efter. Är det prio på en order får du gärna kontakta oss innan så vi kan garantera att du hinner få dina kläder!

Kan ni berätta mer om processen och hur det går till att beställa hos er?

Våran tanke är att vi vill slippa stora lager och det som vi upplevt negativt, slöseri. Vår kompromiss är att istället satsa på kläder som är rättvisemärkta av någon vi litar på och som ser till att det är rätt för alla led!

Vi strävar efter att ha minimalt med spill och vi efterbehandlar alla våra kläder själva i största mån vilket innebär att vi har fysisk produktion här i Göteborg där vi trycker och pressar med vattenbaserade och certifierade färger, kompromissen blir att vi är lite långsammare än storbolagen men vi är mer involverade än många andra och stöttar både miljö och människa på vägen.

Slow vs Fast fashion?

Vi gillar inte slöseri och fast fashion enligt oss går lite för fort för vår smak utan vi försöker hitta kompromissen att skapa och vara hållbara. Ett sätt är att vi valt att aktivt inte producera hela kollektioner utan använda en kvalificerad partner vilket är Neutral från Danmark som med sin unika approach är en av få partners med riktig insikt i sin produktion.

Vilka certifikat jobbar ni med?

Tack vare att vi valt att använda Neutral som grundplagg är vi väldigt glada att kunna ta del coh stötta en mängd viktiga beståndsdelar:

Global Organic Textile Standard (GOTS)
Faitrade
EU-Ecolabel
SA8000
OEKO-Tex
NEUTRAL® RESPONSIBILITY
GRS, GLOBAL RECYC-LE STANAD

CPSIA Certification
OEKO-TEX Eco Passport

Betalning och leveranser

Vad händer om jag inte är nöjd?

Blev det inte riktigt som du hade tänkt dig? Ingen fara! Vi har 14 dagars ångerrätt! Kontakta oss och uppge vad du vill returnera och och ge oss gärna information om varför. Vi kommer att återbetala för berättigade returer.

Vilka betalningsmetoder stöttar ni?

Vi använder idag Stripe, Klarna och Paypal för att hantera betalningar samt arbetar med de flesta stora kort och kreditkortsbolagen.

Kan produkter skilja sig från hur de ser ut på hemsidan?

Vi försöker att visa upp så trogna bilder vi kan på hemsidan och i vårt bildmaterial men det kan skilja sig i färg och ton mot vad du får hem. Vi har givetvis full ångerrätt om du skulle känna dig missnöjd under 14 dagar och det är bara tt höra av dig om du vill ändra något.

En vara är slutsåld, kommer det in igen?

Gissningsvis ja! Även om vi inte kan lova det är vårt mål inte att hetsa med nya kollektioner utan vi vill gärna att alla ska få chansen att bära våra kläder om hen vill och vi försöker alltid hjälpa till!

#title#

#price#
×