Sök här
  • Meny

Kundkorg

Stäng
Meny
close
Sök här

Kan Själv®

Kan Själv® skapades för att göra något mer än bara hållbara kläder och det var under det smått kaotiska 2020-2021 som vi bestämde oss för att göra slag i saken - ett klädmärke som hyllar barnens enorma viljestyrka och envishet, en hyllning till den där känslan som tycks försvinna med åldern men som är fröet till så mycket uppfinning, känslor, stolthet och äventyr. Känslan av att klara allt!

Genom att starta upp ett familjeföretag; en designer och en socionom med två små barn, så vill vi både bidra till något positivt och samtidigt hålla kvar i känslan av att vi kan själv. Kan Själv är faktiskt ett registrerat varumärke och det var när vi fick möjligheten att verkligen få fantisera om vad namnet innebär som kreativiteten började flöda!

Vi strävar efter en bättre framtid på alla sätt vi kan och vi vill göra kläder som inte har skadlig inverkan på varken natur eller känslig barnhud! Våra kläder är certifierade 100% organic Fairtrade cotton samt OEKO-Tex och SA8000.Vi trycker alla våra kläder själva och vi använder ett vattenbaserat bläck (ECO PASSPORT, OEKO-Tex) på våra kläder eller ett transfertryck som är CPSIA-certifierade för barnkläder.

Vi tror inte på fast fashion utan har valt våra kläder från Neutral som vi sedan trycker på lokalt här i Göteborg efter förfrågan. Något som gör att vi får mindre spill och inga onödiga lager.

Det är viktigt för oss att hjälpa där vi kan och även om vi är ett litet familjeföretag så stöttar vi bland annat Majblomman med en del av vinsten, Vi ser även till att inte slänga kläder från produktion som blir fel utan skänker dem till klädinsamlingar. 

Kan själv! Som förälder är just de två orden dubbel-eggade men för ett barn betyder de allt. Känslan att kunna, styrkan att våga och modet att genomföra. Kan Själv® är ett klädmärke med framtiden i fokus.
Vi vill att barnens framtid ska vara ljus och full av liv. Tillsammans kan vi allt!

/Tobias & Jenny

Följ oss på 

#title#

#price#
×